maanantai 7. toukokuuta 2012

Kissahelistimet ja synttäreitä osa 3

 Painoin lauantaina tällaisia kissalapsia, ja sunnuntain ompeluseuroissa kokosin näitä muutaman. Enemmänkin olisi painettuna, mutta kulkuset loppuivat kesken... Kierrätyskankaita lähinnä. Oranssi pääsi tänään jo kummitytön hellään hoivaan. Osaan muistin laittaa nauhanpätkiä imeskeltäviksi.

 Perjantaina vietettiin jälleen synttäreitä - nyt poikasen juhlia äitikavereiden (&isien&lasten) kesken. Tarjolla oli mm. tex mex -voileipäkakkua. Ohje on ollut Pirkka-lehdessä jokunen vuosi sitten, koska muistan tätä tehneeni tämän neljä vuotta täyttäneen lapsen ensimmäisille synttäreille. Välissä kana/salsa/partaäijätahnaa sekä paprikalla höystettyä guacamolea. Päällä quesoa, vihanneksia ja nachoja.
 Lisäksi tarjolla oli vuohenjuusto/kirsikkatomaatti/punasipulipiirakkaa - erinomaista, mutta en kyllä käsitä miten hoo cee -ruokabloggaajat saavat suolaiset piirakat näyttämään kuvissa niin hyviltä?  
 Täytekakkua mustikkarahka ja valkosuklaamousse -täytteillä. Ensi vuodeksi täytyy selvästi kehitellä jotain uutta. Päällä karkkivärillä vaahtokarkkimassaa ja koristeet tehty Kick-patukoilla. Törkeän hyvää, vaikkei ulkonäkö ollutkaan ihan vimpan päälle.
Kevät on myös sitä aikaa kun kaikki kerhot päättyvät. Muskariope sai kortin ja tulevalle vauvalle pipon. Vielä pitäisi keksiä jotain muistamista kerhotädeille... 

4 kommenttia:

  1. Ihanat nuo helistimet! :) Ja tex mex -voileipäkakku kuulostaa ja näyttää enemmän kuin hyvältä.. :P

    Tosi kiva blogi sinulla! :)

    VastaaPoista
  2. Hei ihanaa kun täällä on ihan uusia kommentoijia! Kiva kun olette löytäneet tänne!

    VastaaPoista